Schade is vaak verzekerd!

Heeft u per ongeluk uw telefoon laten vallen en is deze nu beschadigd? Deze kunnen wij uiteraard voor u repareren!
Hier zitten helaas vaak hoge kosten aan verbonden, maar schrik er niet van! Vaak wordt namelijk de telefoonreparatie door een valschade vergoed door de verzekering. Afhankelijk van de soort verzekering (inboedel- reis- of aansprakelijkheidsverzekering en all-risk of buitenshuisdekking) en de wijze hoe de schade is ontstaan bepaalt of de kosten gedeeltelijk dan wel in zijn geheel gedekt zijn.

Wilt u zeker weten dat uw verzekering de schade dekt? Bel uw verzekering en leg uw verhaal uit. Ze kunnen u telefonisch vertellen of, en hoeveel u kunt declareren.
Ter declaratie krijgt u na de reparatie van ons een officiële reparatiebon toegestuurd via de mail die u vervolgens door kunt sturen naar uw verzekeraar. Indien uw verzekeraar eerst om een offerte verzoekt dan kunt u met uw telefoon langs komen in de winkel.

We kunnen dan een offerte op maat voor u maken die u dan kan indienen bij uw verzekeraar.

Mocht u hulp of meer informatie nodig hebben? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen! Loop onze winkel even binnen en dan kunnen we eventueel samen contact opnemen met uw verzekering.

Contact Informatie

Verzekeraars