Smartphone waterschade

Waterschade behandeling

45,00

Heeft u uw Samsung Galaxy S9 in het water, bad of in de wc laten vallen? Of heeft uw Samsung een rondje mee gedraaid in de wasmachine of per ongeluk een cola omgestoten?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat uw Samsung een waterschade heeft.

 

Wat u direct moet doen is uw telefoon uitzetten en in een bak met rijst stoppen. Zet uw telefoon absoluut niet aan! Voorts raden wij u aan niet te wachten met de waterschade en zo snel mogelijk langs te brengen bij een telefoonreparatiewinkel. Onze vakkundige monteurs kunnen in ieder geval een chemische reiniging voor uw Samsung binnen een uur uitvoeren en in de meeste gevallen ervoor zorgen dat uw telefoon watervrij en in perfecte staat is!

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

We gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!