Smartphone scherm

Scherm vervangen

269,00

Heeft u per ongeluk uw Samsung Galaxy S9 laten vallen en u heeft nu een kapotte, gebarsten telefoonscherm? Of een scherm waar je wel een beeld hebt, maar de touchscreen werkt niet?

Dan bent u op het juiste adres! Want wij kunnen uw Samsung weer in zijn oude staat terugbrengen. Onze vakkundige monteurs kunnen het scherm van uw Samsung binnen een uur repareren. Voorts kunnen wij uw Samsung voorzien van een temperred glas (screenprotector) zodat uw scherm in de toekomst beter beschermd is.

 

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op! Indien u geen tijd heeft om langs te komen kunt u gebruik maken van onze unieke 3 uur service!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

We gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!