Smartphone luidspreker

Luidspreker vervangen

69,00

Hoort u, uw Samsung Galaxy S9 niet meer af gaan of hoort u geen geluid meer als u muziek afspeelt of een filmpje kijkt? Dan betekent dit waarschijnlijk dat de luidspreker unit van uw Samsung kapot is.

Onze vakkundige monteurs kunnen de luidspreker van uw Samsung binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat er weer goed geluid uit uw Samsung komt.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

 

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

We gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!