Smartphone koptelefoon

Koptelefoon aansluiting vervangen

69,00

Doen de oortjes van uw Samsung Galaxy S9 het niet als u muziek luistert of een film bekijkt?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de koptelefoon aansluiting van uw Samsung kapot is. Ook kan het eventueel te maken hebben met de headset (oortjes) waarmee u muziek luistert.

 

Bent u de originele kwijt of heeft u er een met slechte kwaliteit? Kom dan langs in de winkel voor originele Samsung accessoires.

 

En indien het toch aan de koptelefoonaansluiting ligt, kunnen onze vakkundige monteurs uw Samsung binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat u weer muziek kunt luisteren en films kunt kijken met uw oortjes in.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

We gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!