Smartphone batterij

Accu vervangen

95,00

Valt uw Samsung Galaxy S9 plotseling uit, gaat hij snel leeg, laadt hij niet goed meer op of springt de accu percentage bijvoorbeeld van 40% naar 10%?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de accu van uw Samsung aan vervanging toe is. Onze vakkundige monteurs kunnen de accu van uw Samsung binnen een uur vervangen en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon weer goed en lang mee gaat. Indien u uw Samsung (buitenshuis) zeer veel gebruikt kunt u eventueel overwegen om een powerbank (externe oplader) aan te schaffen, zodat u de dag alsnog door kunt brengen zonder een stroomschakelaar.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

We gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!