scherm-macbook

Scherm / LCD reparatie

399,00

Heeft u per ongeluk uw Macbook Pro A1211 15 inch laten vallen en u heeft nu een kapotte, gebarsten scherm? Of een scherm waar je wel een beeld hebt, maar er vlekken op verschijnen?
Dan bent u op het juiste adres! Want wij kunnen uw Macbook weer in zijn oude staat terugbrengen. Onze vakkundige monteurs kunnen het scherm van uw Macbook repareren.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen

Productbeschrijving

Voor Macbook reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties worden uitgevoerd.
Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!
Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!