keyboard-macbook

Toetsenbord

299,00

Moet u heel hard drukken op (sommige) toetsen van uw Macbook A1342 13 inch of reageert het toetsenbord helemaal niet meer? Dan betekent dit waarschijnlijk dat het toetsenbord van uw Macbook kapot is. Onze vakkundige monteurs kunnen het toetsenbord van uw Macbook repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat u weer mooie verhalen of verslagen kunt typen. Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen

Productbeschrijving

Voor Macbook reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties worden uitgevoerd.
Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!
Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!