onderzoek-macbook

Onderzoekskosten

Gratis

Werkt uw Macbook A1342 13 inch niet meer zoals u gewend bent en u weet niet zeker wat er mis is met uw Macbook? Geen paniek, u bent bij het juiste adres! Wij staan klaar om uw Macbook te onderzoeken. Voor ons is dat een uitdaging en uiteraard gratis! Onze vakkundige monteurs zullen zo snel mogelijk proberen vast te stellen wat er mis is met uw Macbook.

Zo kunt u er zeker van zijn dat wij het beste voorhebben met u en uw Macbook en er alles aan zullen doen om het weer als oude te maken.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen

Productbeschrijving

Voor Macbook reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties worden uitgevoerd.
Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!
Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!