Aanbieding!
Placeholder

Waterschade behandeling

99,00 89,00

Heeft u per ongeluk een glas cola omgestoten over uw Macbook A1342 13 inch?
Dan betekent dit waarschijnlijk dat uw Macbook waterschade heeft.

Wat u direct moet doen is uw Macbook uitzetten. Zet uw Macbook absoluut niet aan! Voorts raden wij u aan niet te wachten met de waterschade en zo snel mogelijk langs te brengen bij een reparatiewinkel. Onze vakkundige monteurs kunnen in ieder geval een chemische reiniging voor uw Macbook uitvoeren en in de meeste gevallen ervoor zorgen dat uw Macbook watervrij en in perfecte staat is!
Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen

Productbeschrijving

Voor Macbook reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties worden uitgevoerd.
Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!
Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!