Smartphone scherm

Scherm reparatie B kwaliteit

50,00

Heeft u per ongeluk uw iPhone 5c laten vallen en heeft u nu een kapot of gebarsten telefoonscherm? Of een scherm waar je wel een beeld hebt, maar de touchscreen werkt niet of je ziet strepen in het beeld?

Dan bent u op het juiste adres! Want wij kunnen uw iPhone weer in zijn oude staat terugbrengen door het vervangen van uw kapotte scherm met een nieuw scherm van hoge kwaliteit, welke vergelijkbaar is met een origineel scherm. Past een andere kwaliteit beter in uw budget, dan bieden wij u ook de A en C kwaliteit aan. Kijk onder aan de pagina voor deze producten.

Onze vakkundige monteurs kunnen in ieder geval het scherm van uw iPhone binnen een half uur repareren. Voorts kunnen wij uw iPhone voorzien van een harde glazen screenprotector, zodat uw telefoonscherm in de toekomst beter is beschermd.

Vaak is het zo dat de reparatie van uw kapotte telefoonscherm onder de dekking van de verzekering valt, waardoor u de reparatiekosten (gedeeltelijk) vergoed kunt krijgen.

Maak hieronder nu een afspraak of loop gerust even binnen en we lossen uw probleem graag op! Indien u geen tijd heeft voor het wachten op een reparatie kunt u ook gebruik maken van onze unieke 3 uur service!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor iPhone reparaties heeft Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen op voorraad en kunnen de reparaties veelal binnen een half uur worden uitgevoerd. Wilt u zekerheid dat dit binnen een half uur gebeurd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op iedere iPhone reparatie (m.u.v reparaties aan het moederbord) 6 maanden garantie bieden! No cure no pay!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!