Smartphone oplaadpunt

Oplaadpunt reparatie

35,00

Laad uw iPhone 5c (soms) niet meer op of sluit uw telefoon niet meer goed aan op uw laptop of oplader? Dan betekent dit waarschijnlijk dat de oplaadpunt van uw iPhone kapot is. Ook kan het eventueel te maken hebben met de oplaadkabel en de adapter die u gebruikt om uw iPhone mee op te laden. Er zijn namelijk vele imitatie kabels verkrijgbaar op de markt voor zeer goedkope prijzen, die zonder dat u het weet de levensduur van uw iPhone korter maken. Daarom raden we u altijd een originele oplader en originele kabel aan. Bent u, bij de aanschaf van uw iPhone de met de doos meegeleverde oplader of kabel kwijt, kom dan langs in de winkel voor originele Apple accessoires.

Mocht het met een originele oplader nog steeds niet opladen? Wees niet bang!

Onze vakkundige monteurs kunnen de oplaadpunt van uw iPhone binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon weer 100% opgeladen wordt.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor iPhone reparaties heeft Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen op voorraad en kunnen de reparaties veelal binnen een half uur worden uitgevoerd. Wilt u zekerheid dat dit binnen een half uur gebeurd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op iedere iPhone reparatie (m.u.v reparaties aan het moederbord) 6 maanden garantie bieden! No cure no pay!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!