Smartphone koptelefoon

Koptelefoon aansluiting reparatie

39,00

Doen de oortjes van uw iPhone 5c het niet als u muziek luistert of een film bekijkt?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de koptelefoon aansluiting van uw iPhone kapot is. Ook kan het eventueel te maken hebben met de headset (oortjes) waarmee u muziek luistert.

 

Bent u de originele kwijt of heeft u er een met slechte kwaliteit? Kom dan langs in de winkel voor originele Apple accessoires.

En indien het toch aan de koptelefoonaansluiting ligt, kunnen onze vakkundige monteurs uw iPhone binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat u weer muziek kunt luisteren en films kunt kijken met uw oortjes in.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor iPhone reparaties heeft Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen op voorraad en kunnen de reparaties veelal binnen een half uur worden uitgevoerd. Wilt u zekerheid dat dit binnen een half uur gebeurd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op iedere iPhone reparatie (m.u.v reparaties aan het moederbord) 6 maanden garantie bieden! No cure no pay!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!