Smartphone batterij

Accu reparatie

20,00

Valt uw iPhone 5c plotseling uit, gaat hij snel leeg, laadt hij niet goed meer op of springt de accu percentage bijvoorbeeld van 40% naar 10%?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de accu van uw iPhone aan vervanging toe is. Onze vakkundige monteurs kunnen de accu van uw iPhone binnen een uur vervangen en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon weer goed en lang mee gaat. Indien u uw iPhone (buitenshuis) zeer veel gebruikt kunt u eventueel overwegen om een powerbank (externe oplader) aan te schaffen, zodat u de dag alsnog door kunt brengen zonder een stroomschakelaar.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Heeft u uw accu laten vervangen? Dan raden wij u aan om de stappen zoals hier beschreven uit te voeren.

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor iPhone reparaties heeft Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen op voorraad en kunnen de reparaties veelal binnen een half uur worden uitgevoerd. Wilt u zekerheid dat dit binnen een half uur gebeurd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op iedere iPhone reparatie (m.u.v reparaties aan het moederbord) 6 maanden garantie bieden! No cure no pay!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!