Smartphone onderzoekskosten

Onderzoek kosten

Gratis

Werkt uw iPhone 4 niet meer zoals u gewend bent en u weet niet zeker wat er mis is met uw iPhone? Geen paniek, u bent bij het juiste adres! Wij staan klaar om uw telefoon te onderzoeken. Voor ons is dat een uitdaging en uiteraard gratis! Onze vakkundige monteurs zullen zo snel mogelijk proberen vast te stellen wat er mis is met uw iPhone.

Zo kunt u er zeker van zijn dat wij het beste voorhebben met u en uw iPhone en er alles aan zullen doen om het weer als oude te maken.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor iPhone reparaties heeft Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen op voorraad en kunnen de reparaties veelal binnen een half uur worden uitgevoerd. Wilt u zekerheid dat dit binnen een half uur gebeurd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op iedere iPhone reparatie (m.u.v reparaties aan het moederbord) 6 maanden garantie bieden! No cure no pay!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!