Smartphone achtercamera

Achter camera vervangen

69,00

Kunt u met uw achter camera van uw Huawei Ascend P9 geen foto’s meer maken of is uw camera lens gebarsten of stelt uw camera de foto niet meer scherp?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de achter camera van uw Huawei kapot is. Onze vakkundige monteurs kunnen de achter camera van uw Huawei binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat u weer foto’s kunt maken met uw Huawei.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor Huawei reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties veelal binnen een (half) uur worden uitgevoerd.

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!