Smartphone aan/uit knop

Aan/Uit knop vervangen

69,00

Vergrendeld uw Huawei Ascend P9 niet, of gaat hij niet aan of uit als u uw aan- en uit knop indrukt?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de aan- en uit knop van uw Huawei kapot is. Onze vakkundige monteurs kunnen de aan en uit knop van uw Huawei binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is!

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor Huawei reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties veelal binnen een (half) uur worden uitgevoerd.

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!