Smartphone koptelefoon

Koptelefoon aansluiting vervangen

49,00

Doen de oortjes van uw Huawei Ascend P9 Lite het niet als u muziek luistert of een film bekijkt?

Dan betekent dit waarschijnlijk dat de koptelefoon aansluiting van uw Huawei kapot is. Ook kan het eventueel te maken hebben met de headset (oortjes) waarmee u muziek luistert.

 

Bent u de originele kwijt of heeft u er een met slechte kwaliteit? Kom dan langs in de winkel voor originele Huawei accessoires.

 

En indien het toch aan de koptelefoonaansluiting ligt, kunnen onze vakkundige monteurs uw Huawei binnen een uur repareren en ervoor zorgen dat het weer in perfecte staat is! Zo kunt u er zeker van zijn dat u weer muziek kunt luisteren en films kunt kijken met uw oortjes in.

Loop gerust even binnen of bel ons voor een afspraak en we lossen het graag voor u op!

Afspraak plannen
Categorie:

Productbeschrijving

Voor Huawei reparaties kan Leyna Mobile nagenoeg alle onderdelen bestellen en kunnen de reparaties veelal binnen een (half) uur worden uitgevoerd.

Voorts gebruiken we zoveel mogelijk originele onderdelen zolang de voorraad strekt. Mocht een origineel onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn, dan gebruiken we uitsluitend de hoogste kwaliteit welke vergelijkbaar is met een originele kwaliteit. Doordat we werken met hoogste kwaliteit onderdelen kunnen wij u op ieder reparatie 12 maanden garantie bieden!

Tevens wordt met de klant gecommuniceerd wanneer een niet-origineel onderdeel gebruikt wordt bij een reparatie en wordt de prijs uiteraard daarop aangepast! Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met een reparatie, aarzel niet en neem contact met ons op! Leyna Mobile houdt niet van halve werk en heeft altijd een passende oplossing voor uw toestel!