Uw iPhone snel gerepareerd bij Leyna Mobile in Weert

Leyna Mobile is een gerenommeerd telefoonreparatiebedrijf uit Weert. We staan bekend om onze transparante manier van werken. Wij lichten onze verschillende kwaliteiten schermen altijd toe, zodat u weet waar u aan toe bent. Transparantie is bij ons vanzelfsprekend. Wij bieden de volgende garanties:

  • U kunt de kwaliteit van het scherm zelf kiezen
  • Uw iPhone is binnen een uur gerepareerd
  • Transparant over manier van werken
  • Gratis haal-en-breng service
  • Eerlijke prijs

Dezelfde dag nog gerepareerd

Omdat wij 99% van alle iPhone onderdelen altijd in huis hebben, hebben we uw iPhone dezelfde dag nog gerepareerd. In de meeste gevallen binnen een (half) uur. U kunt zelfs over de schouders van onze vakmensen meekijken, wanneer uw telefoon wordt gerepareerd.

Transparant over kwaliteit en prijs

Bij Leyna Mobile staat transparantie centraal. U weet van te voren wat er gebeurt met uw iPhone, welke kwaliteit onderdelen we gebruiken en voor welke prijs uw iPhone wordt gerepareerd. Mocht het zo zijn dat uw iPhone meerdere reparaties nodig heeft, maken wij voor u één prijs. Zo bent u goedkoper uit.

Onze bekende service

We hebben al meer dan 1500 klanten geholpen aan een gerepareerde iPhone. In ons 2,5-jarig bestaan hebben onze klanten ons beloond met een 9,8. Dat prachtige cijfer hebben we te danken aan onze uitstekende reparaties, maar ook aan onze goede service.

Bij ons, bij u thuis of elders

We begrijpen dat het lastig is om de tijd te vinden om bij ons langs te komen. Het is daarom ook mogelijk om gebruik te maken van onze aan-huis-reparatie. Deze service is gratis voor klanten in de omgeving Weert. Of wilt u liever dat wij uw iPhone gewoon bij ons in de winkel maken? Dan komen we wederom uw iPhone gratis ophalen voor de reparatie. Binnen 3 uur brengen we de uw gerepareerde iPhone weer thuis.

Klaar terwijl u wacht

U kunt uw iPhone natuurlijk ook langsbrengen om meteen te laten repareren. In dat geval kunt u rustig gaan zitten en genieten van een lekker kopje koffie, terwijl wij met uw iPhone aan de slag gaan. Tevens kunt u meekijken hoe uw iPhone gerepareerd wordt, of eventueel boodschappen doen in de omliggende winkels als de Action, bakkerij Korsten en Jan Linders.

Uw privacy voorop

Standaardbeleid is dat de baliemedewerker vraagt om uw vergrendelingscode. Deze hebben wij nodig om de functies van de iPhone te testen, zoals het touchscreen, de camera en de vergrendelknop etc. Het toestel wordt namelijk voorafgaand de reparatie én na de uitgevoerde reparatie uitgetest. Dit doen wij om eventuele discussies achteraf te voorkomen. Als er een fout gemaakt is, stellen wij onszelf verantwoordelijk. Wij lossen de fout dan zelf weer op.

Onze medewerkers zijn gebonden aan bedrijfsregels en een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat wij zorgvuldig met uw privacy omgaan. Wilt u liever uw code niet laten weten? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij respecteren uw privacy en doen daar niet moeilijk over.

Voor de verzekering

Afhankelijk van uw verzekeringspolis wordt de schade van uw toestel gedekt. Na de reparatie ontvangt u van ons een bon, die u dan eventueel kunt gebruiken voor uw verzekering. Kijk hier voor meer informatie over verzekeringen.

Laat uw iPhone repareren bij Leyna Mobile. Dé specialist in de omgeving Weert.

Wilt u uw iPhone weer zo goed als nieuw? Kom dan bij ons langs. Uw iPhone wordt binnen een uur gemaakt door onze vakkundige monteurs. Wij staan voor een transparante manier van werken, kwaliteit en de juiste prijs. Team Leyna Mobile staat ten alle tijden voor u klaar.

 

Waarom Leyna Mobile?

Routebeschrijving naar Leyna Mobile

Contact Informatie