/ Door Social Media Made Easy / Tips & Tricks / 0 Commentaren

Help! Mijn telefoon laadt niet meer op, wat nu?

Help! Mijn telefoon laadt niet meer op, wat nu?

In deze blog bespreken wij 5 handelingen die ervoor kunnen zorgen dat jouw telefoon weer normaal oplaadt!
iPhone stock

Probeer een andere oplaadkabel

Je hebt dit waarschijnlijk al geprobeerd maar het is altijd handig om deze mogelijkheid uit te sluiten. Pak een andere kabel of adapter en probeer deze eens uit op je telefoon! Want het kan soms aan de kabel liggen en soms aan het adapter, of allebei! Werkt dit niet? Dan ligt het tenminste niet aan de kabel of adapter en kan je verder met de volgende stappen.

Start je telefoon opnieuw op

Oplaad problemen die veroorzaakt worden door de software komen bijna niet voor, toch is het handig om ook dit uit te sluiten. Zet je telefoon helemaal uit en vervolgens weer aan, verhelpt dit het probleem? Dan is er niks aan de hand. Verhelpt dit het probleem niet dan gaan we verder met de volgende stappen.

poort stockMaak de oplaadpoort goed schoon

Je telefoon schoonmaken kan het oplaad probleem verhelpen. Let wel op, je kunt de oplaadpoort gemakkelijk beschadigen. We raden dus niet aan om dit zelf te doen maar even langs te komen in onze winkel! We doen dit namelijk helemaal gratis voor jou.

 

Kalibreer je telefoon

Veranderd je batterijpercentage snel en onregelmatig? Dan kan het zijn dat je telefoon in de war is en dus niet meer goed oplaadt. Je kunt je telefoon zelf kalibreren, echter is dit proces per telefoon verschillend. We raden je daarom aan om contact met ons op te nemen of even langs te komen!

Vervang de batterij 

Heb je de bovenstaande stappen allemaal doorlopen en is het probleem alsnog niet verholpen? Dan zul je hoogstwaarschijnlijk een nieuwe batterij of oplaadpoort nodig hebben. Dit kan bij Leyna!

Wij repareren jouw telefoon snel en vakkundig, vaak is je telefoon al binnen 1 uur gerepareerd. Je kunt zelfs meekijken met je reparatie!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *