iPhone batterij opladen
/ Door Mike / Tips & Tricks / 0 Commentaren

Na verloop van tijd of na een update van iOS kan het voorkomen dat de batterij van uw iPhone en/of iPad sneller leegloopt dan je gewend bent. Een van de acties die u bij een iPhone of iPad hiertegen kan ondernemen is het opnieuw kalibreren van uw accu.

iCloud gegevens
/ Door Mike / Tips & Tricks / 0 Commentaren

Apple en alle andere bedrijven en organisaties die gegevens van je verzamelen moeten vanaf 25 mei 2018 voldoen aan de nieuwe Europese privacywet (AVG of GDPR). Dit houdt in dat deze bedrijven transparanter moeten zijn over welke gegevens ze over je verzamelen en wat ze met deze gegevens doen. Ook Apple heeft hier werk van gemaakt; vanaf nu is het mogelijk om een kopie van al de gegevens die Apple van je heeft op te vragen en deze te downloaden. Ook het verwijderen en deactiveren van je Apple ID is vanaf nu mogelijk.

iPhone X in water
/ Door Mike / Tips & Tricks / 4 Commentaren

Waterschade kan helaas iedereen overkomen. In onze telefoonwinkel horen we de gekste verhalen wat betreft waterschade. Of u nu een iPhone, een Samsung of een ander toestel heeft, het is een uiterst vervelend geval waar u snel actie moet ondernemen. Vooral als de telefoon in zijn geheel onder water is geweest is het belangrijk snel en zorgvuldig te handelen. Hieronder vindt u een aantal tips die u kunnen helpen bij waterschade aan uw telefoon, maar ook handelingen die u zeker niet moet doen.