iPhones 2019 geruchten
/ Door Mike / Nieuws / 0 Commentaren

De nieuwe iPhones voor 2019

Op 10 september organiseert Apple weer het jaarlijkse evenement waarin de nieuwe iPhones (en andere producten) bekend worden gemaakt. Al maanden voor dit evenement ontstaan er ieder jaar weer een hoop geruchten. Wij hebben de meest waarschijnlijke voor je bij elkaar gezocht en dit komt overeen met onze eigen verwachtingen. Het is echter altijd nog afwachten wat er precies van waar blijkt te zijn.

De iPhones voor 2019

Dit jaar komen er vrij zeker 3 iPhone’s uit. De iPhone XI, de iPhone XI Pro en de iPhone XI Pro Max. De XI zou dit jaar ook 11 kunnen heten. Dat wordt dinsdag bekend gemaakt.

Wat verandert er aan de buitenkant? Niet zo veel. Het grootste verschil zal de drievoudige achtercamera zijn. Hierdoor plaatsen ze de camera’s nu ook in een vierkant. Waarschijnlijk krijgt de iPhone XI (Waarvan de verwachting is dat het op de iPhone XR gaat lijken) maar 2 achtercamera’s.

iPhones2019Achterkant

Verder verwachten we de volgende aanpassingen/verbeteringen:

  • Grotere batterijen;
  • Matglazen behuizing;
  • Verbeterd Face ID (Een hoop insiders vertellen dat de sensoren die verantwoordelijk zijn voor Face ID verbeterd zijn waardoor het zelfs werkt als je je iPhone op tafel hebt liggen);
  • Bilateraal draadloos opladen (Dus je iPhone kan ook andere toestellen en apparaten opladen).
  • Werkgeheugen van de iPhone XI wordt uitgebreid naar 4GB;
  • Bij de Pro modellen een upgrade van de selfie-camera van 7 megapixels naar 12 megapixels;
  • Geen 3D touch meer.

Draadloos andere apparaten opladen

De nieuwe iPhone’s zouden naast draadloos op te laden zijn, ook in staat zijn om andere toestellen/apparaten op te laden. Zo zou je dus met je iPhone je AirPods op kunnen laden. Ook andere apparaten die draadloos op te laden zijn via de Qi-standaard zouden hier gebruik van kunnen maken. Het kan zijn dat deze functie alleen beschikbaar is voor de 2 Pro modellen.

Geen 3D touch meer?

Het is nog helemaal niet zeker, maar veel geruchten hebben het over het einde van 3D touch. Dit is een functie sinds de iPhone 6S waarbij je harder op het scherm kunt duwen voor verschillende acties. De iPhone XR van vorig jaar had ook al geen 3D touch meer. Bij dat toestel is het vervangen door Haptic Touch, waarbij je niet harder, maar langer op het scherm duwt.

Prijzen

We verwachten dat de startprijzen van de toestellen hetzelfde zijn als de iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max na de lancering hadden:

  • iPhone 11 Pro Max: € 1.259.
  • iPhone 11 Pro: € 1.159.
  • iPhone 11: € 859.